К основному контенту
РЕФЛЕКСІЯ. МОДУЛЬ 10
У цьому модулі я розглянула стратегії постановки запитань задля розвитку та навчання учнів, створила документи для фасилітації, інструктивні документи, план впровадження проектів та оцінила створене Портфоліо за критеріями оцінювання.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

РЕФЛЕКСІЯ. МОДУЛЬ 4 У цьому модулі я обговорила з іншими учасниками Основні запитання, ознайомилася з поняттям формуючого оцінювання та прикладами інструментів та методів оцінювання навчальних потреб учнів, створила план оцінювання учнів, створила документ для оцінювання навчальних потреб учнів. Також я розробила презентацію про основні ідеї вивчення теми.
РЕФЛЕКСІЯ. МОДУЛЬ 2 Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі. До переваг можна віднести заохочення учнів до пошуку, проведення досліджень у навчальній діяльності, учні несуть більшу відповідальність за виконання завдань ніж під час виконання традиційних вправ і завдань, учні ровивають складніші навички: мислення вищих рівнів, вирішення проблем. Також учні отрімюють даступ до  більш широкого спектру можливостей у процесі навчання.